Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powstanie książki, powstanie duszy

Chodzę między linijkami
Słowa mijam slalomem
Tekst powoli się rozmazuje
Dzień noc tworzenia
Oczy zmęczone
Ale muszę opisać
Chcę podzielić się
Historią mego życia

Może kiedyś książka
Pisana tak zachłannie
Ujrzy światło dzienne
Oczu nie męcząc wcale

25 652 wyświetlenia
179 tekstów
2 obserwujących
  • krysta

    23 February 2015, 22:15

    to nie takie proste otworzyć duszę na oścież - napisałam w jednym ze swoich wierszy...
    mimo to powodzenia życzę.
    krysta