Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chodź...

Chodź! Wyciągam rękę by dosięgnąć Twoich ust.
Poczuć chwile i przypomnieć te miłe,to-
Co zabrał Bóg. Chodź!
Wołam Ciebie, podaj rękę!
Pamiętaj! Zegar wiecznie nie tyka, każdy oddech,
Twarz twarzy niech dotyka.
Chodź! Nie bój się. Jesteśmy Razem.

Oddychaj, mamy wiatr lecz trwaj, bo czas szybko przemija..

471 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!