Menu
Gildia Pióra na Patronite

chodź do mnie teraz
spójrz mi w oczy
wyciągnij ręce i zanim zdążę cię przytulić
powiedz jak bardzo mnie kochasz
wiesz że potrzebuję tego
jak powietrza stałego gruntu
ciemności dla oczu zmęczonych
nie istnieje przypadek są tylko drogowskazy
ludzie spotkania książki dźwięki
i tylko mój wybór moja droga
odpowiedzialność osobista
szukałem cię zawsze kochałem nie znając
zburzyłaś cały mój świat nie dając nic
teraz nagi stoję u progu nierealności
szczęście to nie posiadać
czekać aż przyjdziesz
choć na chwilę

15 331 wyświetleń
145 tekstów
8 obserwujących