Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

chodź do mnie
po cichutku
na paluszkach
by nie spłoszyć tego
co w zalążku

w ciszy rodzą się
najpiękniejsze wersy
o miłości

o nas...

Sylwia Pryga

40 784 wyświetlenia
285 tekstów
27 obserwujących