Menu
Gildia Pióra na Patronite

Choć Cię nie kojarzę
Choć nigdy nie trzymałeś mnie za dłoń
Modlę się do Ciebie

Może jeszcze gdzieś,
kawałek Chleba dla mnie został?
I nadal Cię wołam
Błagam
Dumnie milczysz

Choć Cię nie kojarzę
Choć nigdy nie zastałeś mnie w domu
Modlę się do Ciebie

I nie wiem, czy to marny kształt moich skrzydeł?
Czy to kilka tych piór, co zostało...
Modlę się do Ciebie

24 451 wyświetleń
281 tekstów
2 obserwujących
  • dark smurf

    30 August 2016, 18:06

    a to mnie zszokowałaś :))
    ok, już rozumiem ;)

  • Chemik -a

    30 August 2016, 17:24

    Dzięki, podmiotem lirycznym jest Bóg.
    Ot taki mini kryzys.

  • dark smurf

    30 August 2016, 17:04

    nie podchodzi mi tylko ta modlitwa do podmiotu lirycznego ;)
    a tak to ok :)