Menu
Gildia Pióra na Patronite

Iskry w oczach...

Choć w mym życiu było mroczno
Brakowało blasku chwały
Ma codzienność przysłaniała
Najważniejsze dobra "mary"

Swą obłudą mnie karmiła
Moje serce wciąż leczyła
Lecz mój rozum był zbyt twardy
Widział, że to były żarty

Dziś w mych oczach pełno iskier
Gdy ją widzę po raz wtóry
Bo nadzieję mi wciąż daje
Żebym w życiu ruszył dalej

ZmieniamNick - "Czarny"
_____________________________________________________________________________________________________

Niech obłuda nie zawładnie Twoją duszą :) !

2658 wyświetleń
33 teksty
0 obserwujących
  • ZmieniamNick

    8 June 2015, 14:48

    Krysta, Malusia_035 - Dziękuję :)

  • Malusia_035

    8 June 2015, 14:46

    bardzo ładny

    Pozdrawiam :))

  • krysta

    7 June 2015, 12:00

    ciekawy wiersz...zatrzymuje.
    pozdrawiam