Menu
Gildia Pióra na Patronite

Magia Świąt

Choć to nie atrament
Ani papieru biała kartka
Trudno jest wymazać
Z pamięci słowa

Bo słowa mają
Potężną moc - są magią
W dobrą i złą stronę
W zależności od tego
Jak się ich użyje

Magicznymi słowami
Zaczaruj całe święta
mocą pozytywnych myśli
Nastrój duchowy przyniesie

Nic nie zepsuje mi
Tej Wigilii w tym roku
Choć był bardzo ciężki
Wkrótce nastanie lepszy

Zarażaj sympatią
Chwile swojej obecności
by miła atmosfera
Nie powstydziła Cię

I humor nie uciekł
Pod stół z podkulonym
Jak pies ogonem
Niech będą Święta
Wyjątkowe

94 343 wyświetlenia
912 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!