Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bajki - Mitomanki 4

Chodź tik - taku
odśwież się
ze starych gratów
a zegar w szafie zostaw
niech tyka tik-tak

Morał Bajki

Nie szukaj dziury w całym
by pozamiatać swoje brudy
w niekończącej się fantazji
bo fantazja to coś fajnego
by móc bawić się na całego...

Z cyklu było sobie życie ...cdn.

52 541 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
  • Sol 8

    18 December 2020, 09:09

    :) miłego ;)