Menu
Gildia Pióra na Patronite

Reforma treści

Choć mieć Cię chcę
To
Nie posiadać
Nieprzewidywalny tak
Kusisz bardziej
A ja lubię się prosić
O uwagę skomleć
I ziąb Twych spojrzeń
Topnieję od nich
Pod wpływem wpływów
Sprzecznych sprzeczności
Więcej Ciebie w sobie
Odkrywam na starość
Choć na nowo
Zabiegani jesteśmy
Jak dobrze
Wszak za sobą
Nie mną i Tobą

3952 wyświetlenia
57 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!