Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

💞Szczęście, bo mam Ciebie💞

Choć mam mało oszczędności,
tanie rzeczy też na chlebie
to mam w końcu stan trzeźwości
i mam szczęście, bo mam Ciebie.
https://www.youtube.com/watch?v=fno9pfNQoXs

71 074 wyświetlenia
1136 tekstów
9 obserwujÄ…cych
  • Moon G

    16 October 2020, 02:22

    @finezja Dziękuję i również pozdrawiam 🙂

  • finezja

    15 October 2020, 19:59

    I to jest piękne. Pozdrawiam.

    od Moon G
  • Moon G

    10 October 2020, 08:20

    @maba tak 🥰😊