Menu
Gildia Pióra na Patronite

Adam

Choć gdzieś daleko jesteś, ja wiem, że mnie słyszysz,
Ja słyszę Twój oddech, jak ostatkami tchu dyszysz...
Wiem również, że zbyt wcześnie mi Cię zabrali,
Moje serce wraz z Twą śmiercią poszarpali...

Dusza Twoja u boku mego jest, tak czuję,
Lecz zemsty na mnie śmiercią Twoją nie pojmuję...
Chcę znów czuć Twojego serca bicie,
Wiesz czemu? Bo ja Kocham Cię nad życie...

[*][*][*] z dedykacją dla Ś.P. Adama (14 lat)... i dla Patrycji.

3701 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!