Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wieczny dylemat

Chłopski rozum ma zawsze
nie po drodze z teorią.
Jedno z drugim ciągle się
kłócą kto ma rację, a kto
jest jak lewy but głupi!

93 742 wyświetlenia
901 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!