Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozgrywka

Chłopaku słodki chłopaku
Gdybyś był mężczyzną
Za jakiego się podajesz
Wziąłbyś ten problem na klatę
A ty wciąż udajesz, udajesz, udajesz
Osiągasz perfekcję w tym kłamstwie
I jesteś w tym taki uroczy
We krwi brodzisz cały po szyję
Nie widzę... te smutne oczy
I kłamstwo za kłamstwem
Zmiana za zmianą
I za co ty masz
Przysięgę daną?
Wszystko to gra
A ty jesteś zwycięzcą
Następnym razem
Zawalcz o męstwo

27 462 wyświetlenia
235 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!