Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dobry bajer...

Chłopak z gitarą, polonez Caro,
W tamtym wymiarze, to szczyty marzeń.
Potem video, kaset wymiany,
Jaki film będzie? Temat nieznany,
Bo przecież wszystko, co napisane
Może się wcale nie zgadzać z planem.
Później czas przyszedł na nowe hity:
Skóra, komóra, film z satelity…
Potem znów wszystko uległo zmianie
Każdy z facetów miał coś tam w planie,
Zwłaszcza, gdy latem brał się za rwanie
Sexi panienek co pod ubraniem
Nosiły tylko skrawki bielizny.
O czym tu mowa? Fakt oczywisty…
Bajerowanie- zawsze przynosi dobre efekty,
Więc bajerujcie, róbcie projekty,
Kuście planami, kupujcie kwiaty,
Niech zna dziewczyna świat przebogaty,
Który z was każdy gdzieś w środku skrywa,
Dopiero miłość wam go odkrywa.

/Joanna/

63 529 wyświetleń
347 tekstów
60 obserwujących
  • Nutka67

    26 June 2013, 14:26

    Dziękuję Jacku.
    Dobry bajer to połowa sukcesu, prawda? Druga połowa, to niestety, ciężka praca.
    Pozdrawiam serdecznie.

  • wolnaenergia

    25 June 2013, 21:55

    Naprawdę dobry bajer. Pozdrawiam.

  • Nutka67

    18 June 2013, 11:11

    Dzięki Agnieszko, taka trochę podróż w czasie... Młodzież nie wie, że wymieniało się kasety, że telewizja satelitarna to było coś tylko dla bogatych... itp.
    Pozdrawiam gorąco.

  • misiek45

    17 June 2013, 19:20

    Świetnie Joasiu,wiersz z humorem ale i sensowny w treści-pozdrawiam miło na wieczór:)

  • Nutka67

    17 June 2013, 18:28

    Dziękuję Adamie.
    Pozdrawiam.