Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Chłodny Ty i rozpalona ja,
w odsłonie nocy
i blasku dnia mówimy o wiośnie,,,
serce rośnie...
a słowa ustami
skąpane
w filiżankach
porannej kawy tropią
migotliwe bliki
słońca.
Maluję natchniona wiosennym wrażeniem
krajobrazy ze snu, w ogrodach Duszy,,,
rododendrony jak himalaje
uczuć szaleją w
pudroworóżowym bycie
a czułość słońca, słodka
chwila
liże trawy źdźbło,
mrużąc Nam oczy w zachwycie...

Teksty z obrazami - Chłodny Ty i rozpalona ja,
w odsłonie nocy 
i blasku [...] - GONYA
Chłodny Ty i rozpalona ja, w odsłonie nocy i blasku [...] - GONYA
32 241 wyświetleń
349 tekstów
20 obserwujących