Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jaskrawość

Chińscy specjaliści
opracowali mapę Słońca
nanieśli plamy
i bieguny gorąca

Anielski szept skrzydeł
naukowo rozwiali jak śmieć
w mundury mądrości odziani
oswoili śmierć

Chińscy uczeni na krzywą gębę
będą ujarzmiać
ogromną energię

Jeszcze nie wiemy
co z tego wyniknie
ale....
świat cały nakryli
tandetnym nocnikiem...

marka

128 106 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!