Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko...

Chciałeś
czegoś lepszego…

Niż…
Tylko…

Trzech słów…
Na krzyż odwagi…

Dziewięciu palców
Zwątpienia…

Pół rzęsy
Niepewności…

Nie tego…
Tylko…

Trzydziestu dwóch zębów
szczęścia…

Dziesięciu
równych paznokci
spokoju…

Nie tego…

Tylko wszystkiego…
Bez niczego…

11 833 wyświetlenia
154 teksty
31 obserwujących
  • 18 December 2012, 21:24

    Piękny wiersz, ma swój piękny sens.
    Podoba mi się!

    Pozdrawiam miluśko i życzę dobrej nocy:)