Menu
Gildia Pióra na Patronite

człowiek za szybą

chciałbyś dotkną
życie jak mgła podnosi się
opada
skosztować myśli
co kłębią się w zakamarkach
ego
narysować miłość
w jedną stronę błędu
i trwać w utopi
samofascynacji
a dzień
to krzyk
od świtu do zmroku
o coraz krótsze
przebłyski nadziei
o radość schowaną w butelce
rozkoszy
o nic
które co dzień układa cię do
życia

wstań

43 932 wyświetlenia
511 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!