Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sędziwy pędzel

Chciałbym,
nauczyć się szybciej rysować.
By młodą naturę,
na kartce zachować.
Kilka owoców,
na misie drewnianej.
Od szkicu,
do obrazu świeżo malowanej.
Młode kolory,
owoce coraz starsze.
To czas je postarza,
nawet na mej kartce.

13 799 wyświetleń
177 tekstów
60 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!