Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oczy mówią...miłość...

Chciałbym już na zawsze oddać
swoje życie w Twoje czułe ręce,
ale nie wiem czy potrafię znów pokochać
otwierając przed Tobą zranione serce.
Gdzieś na krańcach zmęczonej duszy
uczucia me wciąż bardzo skłębione
zaopiekuj się mną,spróbuj je zrozumieć
choć myśli wciąż mam bardzo strapione.
Wczoraj ujrzałem w Twoich oczach miłość
Weszła z płomieniem do serca mego,
wiem już że nie mogę Cię stracić
bo bardzo potrzebuję ciepła Twojego.
Jesteś dla mnie jak wschód słońca
po nocy pełnej mrocznych snów,
chłonąć pragnę całym sobą Twój najczulszy dotyk
napawać się każdej nocy magią cichych słów.
Nadajesz jak nikt inny sens memu istnieniu
nie chcę już być daleko,żyjąc gdzieś w Twoim cieniu.
Przytulasz zagubioną duszę sercem pełnym czułości,
zgasiłaś raz na zawsze uczucie pustki i samotności.

Bądź dla mnie już zawsze słońcem rozświetlającym mroki nocy...
cienie przeszłości zostawiam za sobą,
nadzieja nabiera mocy...

Wiersz ded.R.ღ

Rafał S.
~ I ภ ғ ĭ ภ ĭ т ε ~
01.05.2018

10 921 wyświetleń
94 teksty
22 obserwujących
  • kati75

    9 October 2021, 13:37

    Człowiek,który przychodzi do nas z miłością,wnosi światło do naszego życia.I wtedy jaśniej nam i cieplej na sercu.Pozdrowienia jesienne Zgubo🙂😉🍁🍂🌞

    • Infinite Gentleman Night

      15 October 2021, 14:58

      Również taki ,który w nosi w nasze życie ciepło myśli i słów oświetla szarością okryte uliczki, które przemierzamy kując swój przyszły los 😉 ze mnie to bardziej znajda i przybłęda co, co jakiś czas się szwęda 😁👻
      Pozdrowionka również już jesienne ,ale za to pełne najpiękniejszych kolorów tej pory roku Kasiu 😊🤗🍁🍂