Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 15 September 2021

Szczęście bez recepty

Chciałbym być więcej
Mieć trochę częściej
Przewracać się wczoraj
I dzisiaj stać prosto
Klepać nadzieję po plecach
By nie umierała więcej
Dekiel od słoika zakręcić
Albo chociaż go znaleźć
Później po tapczanie poskakać
Z garnkiem na głowie w zastępstwie

1289 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących