Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

chciałam
dać Ci wszystko
nic sobie zostawić...

chciałam
na zawsze
chciałam bez granic...

dlaczego
nawet wszystko
jest ciągle za mało...

14 445 wyświetleń
126 tekstów
32 obserwujących
  • Archangel_Marco

    25 April 2012, 16:58

    Musiałem to napisać. ;) Taki charakter.

  • miramija

    25 April 2012, 13:52

    Piękne słowa Dominik... pozdrawiam :)

  • Archangel_Marco

    25 April 2012, 00:58

    Wierzaj mi, choćby wszystkie Siedem Nieb
    Przyszło mi przychylić o Tej, właśnie Tej...
    To zerwałbym z oczu strachu skrzep
    I był przy Niej w godzinie złej...