Menu
Gildia Pióra na Patronite

chciałabym..

Chciałabym zapomnieć, jednak nie potrafię..
Chciałabym nie kochać, jednak nadal kocham..
Chciałabym, byś odszedł, jednak wciąż jesteś w moich myślach..
Chciałabym, byś zniknął, ale Ty cały czas pojawiasz sie w moich snach..
Zadaje sobie pytanie`dlaczego?` ..
dlaczego nie potrafię zapomnieć, wymazać Cie ze swojego życia..
Dlaczego nadal Cie kocham?
Przecież Ty mnie już nie..
masz inną, jesteś szczęśliwy..
Traktujesz mnie tak, jakbym była nikim, mimo iż wiesz, co do Ciebie czuje..
Ja nie potrafię..nie potrafię żyć ze świadomością, że już mnie nie kochasz..
Chciałabym, byś był dla mnie nikim, tak jak ja jestem dla Ciebie..
Zrobiłabym dosłownie wszystko, byś zniknął..
Odejdź, proszę...Twoja obecność sprawia, że czuje sie strasznie..
`Zaopiekuj sie moim sercem - zostawiłam je przy Tobie..`

255 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
  • nusia9191

    15 March 2010, 13:41

    +++!!!
    Chciałabym, ale nie potrafię..