Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chciałabym usłyszeć raz jeszcze
dźwięk Twoich słów
ton Twego głosu
dobroć i opiekę w każdej sylabie
troskę i wiarę
modlitwę…

Chciałabym znów
przenieść się w świat
słowem Twym malowanym
wersem przeczytanym
Twoim tchnieniem
z uczuciem…

Słuchałabym…
pełna ciekawości
wdzięczności
za brzmienie głosu
tańczące słowa
Ot, tak po prostu…

Mamie z nadzieją...

49 615 wyświetleń
440 tekstów
161 obserwujących
  • RozaR

    11 August 2014, 17:38

    Oto kobiecy rodzaj tęsknoty - pełen człowieka.

  • 14 September 2013, 08:38

    Słowa tańczą tak, jak im zagrasz :) Piękne to:)

  • wolnaenergia

    27 July 2013, 22:09

    Czarujący wiersz dla ukochanej osoby nie tylko dla mamy.
    W mojej duszy zakwitły słoneczniki. Pozdrawiam.

  • Gaia

    27 July 2013, 21:55

    Wzruszają słowa serdeczne i proste
    w nich miłość kwitnie najpiękniej
    :)

  • Pechowa_

    27 July 2013, 21:43

    Wyjątkowo bardzo wiersz...
    Takie kocham wersy u Ciebie... :) z głębi serca.
    Buziak.

  • misiek45

    27 July 2013, 21:32

    Joasiu ujęłaś mnie swoim wierszem ,śliczny i wyjątkowy-pozdrawiam serdecznie na wieczór:))

  • Elizabetta

    27 July 2013, 21:28

    Piękny wiersz dla mamy:)