Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

chciałabym świętować dziś
razem z Tobą,
choć czasu Ci nie zwrócę,
życia nie przywrócę

w wspomnieniach powstał
tęsknoty czas,
w których Ciebie nie ma

w oczach jak w lustrze
odbija się to, co chcą widzieć,

usta zamilkły pomiędzy wyrazami
w obłokach cierpienia

wróć, choć na chwilę
pomiędzy historią
zapisaną ze śmierci

czasem
tęsknię

147 706 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących