Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Chciałabym raz, pogrążyć się w otchłani mych marzeń,
Odciąć się od prawdziwych zadrzeń,
Zostawić świat realny,
I zamienić na swój - jedyny i niepowtarzalny,
Porzucić troski i kłopoty,
I nie rozmawiać o tym,
Zostawić dla reszty smutek i cierpienie,
A egoistycznie zabrać ze sobą tylko miłość i zadowolenie...

653 wyświetlenia
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!