Menu
Gildia Pióra na Patronite

......M......

....chciałabym móc
zapamiętać delikatny
dotyk twojej
bluzy,
bluza była
po prostu ciepła a noc zimna .....
przyjacielu....
bo nigdy nie miałeś okazji przytulić mnie
i zasnąć w moich ramionach...

4546 wyświetleń
66 tekstów
0 obserwujących
  • 9 March 2015, 00:21

    :))))))) daję fiszkę

  • Deszcz

    8 March 2015, 19:56

    pięknie opisane smutkiem marzenie...