Menu
Gildia Pióra na Patronite

wyszło co wyszło

Chciałabym coś napisać,
pokazać co we mnie
siedzi.
Tylko jakoś tak trudno,
czy nie zaczną gadać
sąsiedzi?
Bo ja nigdy nie mówię,
co mi tam w duszy
gra.
Zawsze myślałam, że
dzięki temu uchronię się od
zła.
Teraz już sama nie wiem
czy się czasem nie
pomyliłam.
Chociaż prawie samą siebie,
o tym jaka jestem
zmyliłam.
Chciałabym chyba
to odkręcić
jakoś.
Bo takie samotne życie,
ma jednak słabą
jakość.

13 602 wyświetlenia
129 tekstów
6 obserwujących
  • Cris

    3 July 2016, 14:48

    ''wyszło co wyszło'' , a ty nie martw się tym...''co ludzie powiedzą'' -
    żyj po prostu, po swojemu żyj.
    Pozdrawiam.
    :)

  • Emilia Szumiło

    2 July 2016, 20:44

    E tam. Podmiot ma pięć lat?