Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chciałabym być po drugiej stronie nieba,
niczego więcej nie było by mi trzeba,
być gdzieś daleko, daleko, najdalej,
od tej idei, od nienawiści całej.

Chciałabym być tak daleko od Ciebie,
by nie czuć już smutku, utraty wiary w siebie,
być gdzieś daleko.., daleko
od twych błękitnych oczu, od słodkiego uśmiechu..

Chciałabym jeszcze bardziej od wycieczki po niebie,
ostatni.. ostatni raz móc przytulić się do Ciebie,
byś spojrzał na mnie tak, jak w nią się wpatrujesz
i odrazu wtedy widać, że to do niej jednak coś czujesz..

8198 wyświetleń
76 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!