Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chciałabym abyś zaistniał

Chciałabym abyś zaistniał pośród tej ciemności,
Podobno gdy ''piekło to są inni''
Im bardziej z bliźnimi tym więcej nicości

Twych łask strumienie wzwyż niezmierzone
Każda z mych łez jak śnieg nieskalana, czysta
Swymi dłońmi kołyszesz fale nieskończone
Ścieżka poznania szczęścia nader wyboista

Chciałabym abyś zaistniał
Potęgą w sercu mi wyczytał
Kwintesencje wiary uzyskaj
Cudem życie mi odzyskaj !

12 119 wyświetleń
188 tekstów
7 obserwujących