Menu
Gildia Pióra na Patronite

chciejstwo

chciałabym abyś już przyszedł
zdjął z siebie wszystko
abyś od samego wejścia
poczuł się lżej...

chciałabym abyś już tu był
usiadł blisko
w oczy me kolorowe spojrzał
i opowiadał wszystko...

teraz...

33 959 wyświetleń
284 teksty
28 obserwujących
  • 29 December 2019, 21:34

    Uważaj, są istoty dzikie, brutalne, zedrą wszystko... z Ciebie
    i... nie znajdą czasu na opowiadania. :P:D
    Pozdrawiam. :))

    od yetick
  • yetick

    28 December 2019, 23:07

    Zawsze im opowiadam i zostaję wysłuchany ;)
    Pozdrawiam cieplutko :)

  • Monika M.

    28 December 2019, 23:04

    :) to masz szczęście, że masz prawdziwe oczy obok. Spróbuj Im opowiedzieć wszystko. Może się uda?
    Pozdrawiam:)

    od yetick
  • yetick

    28 December 2019, 23:00

    Chciałbym móc, chciałbym chcieć
    do tych oczu kolorowych..
    Zona za plecami
    ałaaaaaa.....