Menu
Gildia Pióra na Patronite

Walka z siłą uczuć nie jest potrzebna

Chciała być dla niego podporą
Rozwiązaniem
Dylematów w świadomości
Niepotrzebnych
Pragnęła doświadczyć
Co takiego
Serce nacechowane szczerością
Jego
Do niej mówi
Mogło być tutaj dużo intencji
Też fajnych
Jej odpowiadała tylko jedna perspektywa
Z nim
Wszystkie inne odrzucała
Bo miłość
To on

52 591 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!