Menu
Gildia Pióra na Patronite

jak rzecz

chciała aby zamykał ją w dłoni
delikatnie
on jednak trzymał ją w garści
posiadał jak rzecz

na siłę
wyszukiwał skaz w urodzie
w charakterze
by preteksty do niej mieć

miał ją głęboko tylko w głowie
ale ona szukała szczelin
w jego sercu
nie znalazła

21.06.2020, przed 10.00

33 806 wyświetleń
282 teksty
28 obserwujących
  • Papużka

    17 July 2020, 10:54

    ... niesamowity, dla mnie bardzo osobliwy.
    Już strawiłam ten temat.

    Ciepło pozdrawiam. :)

  • 16 July 2020, 09:26

    To niesprawiedliwe, niektórzy mają wszystko...
    Zły, pasqudny, wredny, ale zdrowy smok. 😁

  • Monika M.

    16 July 2020, 09:19

    Wszystko w jednym, taki zbieg cech.

  • 16 July 2020, 09:16

    Zły, pasqudny i wredny...albo chory...
    Pozdrawiam. 😊

  • Monika M.

    14 July 2020, 14:38

    hmm... może faktycznie, ale tylko na chwilę?

  • szpiek

    14 July 2020, 14:19

    Podobno przeciwieństwa się przyciągają, niestety w kwestii wrażliwości, ugodowości itp szczególnie często