Menu
Gildia Pióra na Patronite

Skrzydlate marzenia

Chciał latać jak ptak
Poczuć co to wolność
Zrobił więc krok ku wieczności

Zapomniał tylko
Że marzenia
Skrzydeł nie dodają

32 790 wyświetleń
337 tekstów
63 obserwujących