Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czas

Chcemy cofnąć czas przeszkody pokonać
Zacząć jeszcze raz jak tego dokonać
Czy to jest możliwe by dogonić cień
Przeżyć jeszcze raz najpiękniejszy dzień
Na zawsze nas zmienia każde doświadczenie
Każda zła decyzja obciąża sumienie
Jak feniks z popiołów co dzień powstajemy
Mimo przeciwności to wszystko ciągniemy
Wdzięczni za osoby które nas podnoszą
Cierpliwie słuchają i o nic nie proszą

7633 wyświetlenia
58 tekstów
22 obserwujących