Menu
Gildia Pióra na Patronite

sprzeczność uczuć

Chce szczęścia ..
wiec dlaczego za każdym razem je niszczę..?
przed obawą ?
obawą tego że znowu coś pójdzie nie tak..
koło wzajemnie się napędzające.
być szczęśliwym to nie myśleć o tym co będzie później..
trwajmy chwila !!
lecz to takie trudne.
nie jest wyczynem je odnaleźć lecz utrzymać ..
wbrew pozorom jest to trudne ..
szczęście uwalnia ale i więzi..
przyzwyczajamy się, potrzebujemy więcej..
Wolę jednak sobie odpuścić

3279 wyświetleń
44 teksty
4 obserwujących
  • Malusia_035

    8 June 2015, 14:46

    Zgadzam sie zatrzymuje treścią :))

    Pozdrawiam :)

  • krysta

    7 June 2015, 10:54

    zatrzymuje treścią.
    pozdrawiam