Menu
Gildia PiĆ³ra na Patronite

bez poczatku i konca

Chce pisac o to wiersz
czasami delikatny
czasami trudna jego tresc
chce pisac o to wiersz
gdy konczy mi sie czas
gdy tak jeszcze malo wiem
chce pisac o to wiersz
o tym ze mi zle
o tym ze tobie tez
chce pisac o to wiersz
przeprosic za to co bylo
przeproscic za to co jest
chce pisac o to wiersz
ukrasc i zdobyc chociaz
jeden dzien
podarowac chociaz jeden
maly gest
kiedy sie skonczy bedziesz
wiedziec ze tak naprawde
zaczal sie

204 wyświetlenia
5 tekstĆ³w
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. BądÅŗ pierwszy!