Menu
Gildia Pióra na Patronite

TERAZ

Chcę mieć teraz nowe wszystko
przeszłość to pogorzelisko.
Z tego dna tak bardzo nisko
zrobię jeszcze wyżej wyskok ...

Niż ostatnio razem kiedy
spadłem w przepaść strasznej biedy,
teraz wiem ...
Wskoczyłem tylko w gada dom na powrót wtedy.

Stwórca wtem mnie stamtąd pstryknął,
szybko szydło z wora wyszło ...
Gad mi chce odebrać wszystko,
ale nie wiem jak jest nisko.

Teraz mnie wspinaczka czeka,
wiem że będzie ciężka,
ale wiem, że tam na górze w końcu
stanę wiedząc, że wygrałem.

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!