Menu
Gildia Pióra na Patronite

obiad wyborny

chcę mieć spokój przy niedzielnym stole,
nie pozwolę by polityka bełtała mi w rosole
nikt nie będzie pieprzył mi za uchem,
sama potrafię doprawić swoją zupę
nie dam sobie na uszy makaronu nawijać,
pomiędzy kartoflami lubię bulion solo spijać
nie jadam też na drugie kiełbasy wyborczej,
więc szukajcie gdzie indziej jadłodajni zbiorczej

69 597 wyświetleń
635 tekstów
15 obserwujących
  • silvershadow

    31 May 2020, 17:01

    Ziemniaki, pyry, kartofle ...
    "Po co wasze swary głupie,
    Wnet i tak zginiemy w zupie!

    'A to feler' -
    Westchnął seler" :)

    od tusiak