Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chcę cofnąć czas
By nie istniał zegar
Każda sekundę widzieć w twoich oczach
Moje myśli to ty
Chcę co rano budzić się obok Ciebie
Co rano do pracy nieść twój smak
Przytulić się na dzień dobry
Przytulić na dowidzenia
Takie wobec Ciebie są moje MARZENIA

4546 wyświetleń
66 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!