Menu
Gildia Pióra na Patronite

chcę być
Twoją

poranną kawą

z którą rozpoczynałbyś
każdy nowy dzień

codziennie

jako pierwsza mogłabym dotykać
Twoich ust

mój aromat
pobudzałby Cię do działania
pieszcząc podniebienie
rozgrzałabym całe Twoje ciało

znów mogłabym się stać
Twoim słodkim uzależnieniem

9802 wyświetlenia
89 tekstów
2 obserwujących
  • krysta

    15 April 2015, 09:48

    słodki wiersz.
    pozdrawiam:)