Menu
Gildia Pióra na Patronite

.. nie uciszysz mnie..

Chcą Cię uciszyć, gdy nawet nie krzyczysz
Chcą Cie oszukać, zrobic z Ciebie głupa
No słucham...
Zaschło Ci w gardle
ślina sie skończyła
Nie zrobisz ze mnie tu kretyna
Prędzej Ci słów zabraknie
niż mi w gardle zaschnie
prędzej Ci tchu braknie
niż połozysz mnie w bagnie
Pierwszy Cie złapie
Dogadam Ci dokładnie
Nie zgasisz mnie
Łapiesz??...

9067 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!