Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wszystko smakuje lepiej wspólnie

Chaos
Zostawia ruinę
Trzeba pozbierać myśli
Szukać
Nowych emocji
Bo stare zginęły
Szczęśliwie
Trafiłaś się
Mojemu sercu
Piękne są to chwile
Zostałaś strażniczką
Osobistych doznań
W nowym ładzie
Jesteś moim szczęściem

52 591 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!