Menu
Gildia Pióra na Patronite

Całe to wszystko

Teksty z obrazami - Całe to wszystko - exsilentio
Całe to wszystko - exsilentio

Całe wszystko,
Poranna kawa,
Żurawie nad stawem,
Horyzont tak blisko,
Gwiezdna muzyka…
Wszystko znika,
Jakbym we śnie przysnął.

Robisz coś tam,
Lekko złocisz włosy
Skrzydełkami dłoni.
Płomień śmiechu gna
I szeptem bawi ciszę.
Wtedy to wszystko,
Wysoko i nisko,
Z uśmiechem kołyszę.

42 084 wyświetlenia
584 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!