Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pragnienie

Całą siebie
w twoje pragnę oddać ręce
Pod twym spojrzeniem
z zauroczenia spłonąć
jest pięknie

Cały świat
widzieć w oczach twoich
bez pamięci
zakochać się pragnę w nim
spójrz na mnie

Cała radość
spoczywa w dłoniach twoich
pozwól czuć
wszystko czego dotąd brak
miłość w twoich ustach

987 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!