Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Pragnienie me "

Byś pieścił mnie...wierszem
I jeszcze...obrazem...dźwiękiem
Myślą, mową, uczynkiem
Nie przez krótką chwilkę
Zauroczonym czasem
Chcę byś był mym kompasem
Wskazywał drogę do ramion swych
Nie tylko czasem dobrym
Także czasem tym złym
Kiedy łza po policzku spływa
Ta smutku pełna - prawdziwa
Kiedy łza radości spływa
Kiedy jestem w pełni szczęśliwa
Pragnę byś Był obok....
Ty jesteś tą wyjątkową Osobą
...
Tobie dedykowany
28.03.2021
17:00

281 875 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!