Menu
Gildia Pióra na Patronite

Było tak cicho i spokojnie
Dopóki nie przedarłeś się przez zasłony normalności
Wprost do mnie

Za Tobą weszły wspomnienia
I uczucia, tak brutalnie kiedyś wygnane
Tyle starań
Już myślałam, że wygrałam tą walkę

A teraz…
Teraz każda myśl to jedno uderzenie szpadla w ziemie
Kopie sobie grób

11 899 wyświetleń
196 tekstów
94 obserwujących
  • Gosia86rtk

    8 October 2011, 13:11

    Miło mi. Również pozdrawiam :)