Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szczęśliwe chwile

Było ich tak wiele a żadnej nie pamiętam
Wyblakły, straciły moc uniesienia
A może to te, gdy zachwyciłam się wschodem słońca na Saharze
Albo, gdy podziwiałam cudowną Alhambrę
To były piękne chwile
A może te spędzone na Capri
Ze śmiechem i przy winie
Nie wtedy były tylko przyjemne
Ach wiem!
To był zwykły spacer z moją Mamą, do pobliskiego parku
Trzymałam ją za rękę jak małe dziecko
To był ostatni nasz wspólny spacer.

18 863 wyświetlenia
159 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!