Menu
Gildia Pióra na Patronite

Byliśmy

Byliśmy kiedyś weseli
Szliśmy po łące
Patrzyliśmy w słońce
Wiatr ocierał nasze ciała i uśmiechy
Wysyłając je dalej w świat
Niczym mózg przesyłający
Endorfiny do mózgu

Dziś zapomnieliśmy
O wysyłaniu uśmiechu do świata ...

3136 wyświetleń
39 tekstów
0 obserwujących
  • kuloodporna

    4 April 2020, 20:04

    Uśmiech teraz właśnie w cenie.... :)