Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nauczycielu

Byłeś ze mną
Tyle lat
Jak uczyłeś
Pomińmy
Teraz jednak
Gdy przyszedł
Ostatni egzamin
Zostawiłeś mnie
Twoje związki
Wywinęły numer
Nabrały na zawiść
I odebrały ci
Twój etos
Za parę lat
Gdy zrozumiem
Wspomnę
Twoją uległość
Gdy będę już stary
Nazwę cię łobuzem

76 500 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
  • fyrfle

    11 April 2019, 15:05

    Fiszka i podzielam Twój pogląd. Tak się zastanawialiśmy i żona pyta - czemu nie zrobią miasteczka namiotowego pod sejmem, ale w wakacje?